11 Haziran 2013 Salı

Kim Yazıtör Olabilir ?


Yazıtör olmak için önünüzde bir engel olmadığı gibi başlangıçta günde 2- 3 saatini bu işe ayırmak isteyen herkes yazıtörlük yapabilir. Yazıtörlük yaparak güzel miktarda para kazanmak belirli bir strateji oluşturmanı ve programlı bir şekilde hareket etmeni gerektirecektir. En önemlisi de bu işi bilerek yapmak, çok kazanabilmek için oluşturman gereken strateji bakımından önemlidir.

Bu nedenle, bu işe yeni başlayan herkese, her türlü bilgi ve donanımı ve gerekli desteği verdiği için Yazıtör Starter eğitim setini tavsiye ediyorum.

Bu işin zamanlamasını çalışma saatlerini kendin belirleyeceğin için farklı  bir meslek grubundan olman, önünde kesinlikle engel değildir.

Tersine hangi meslekten olursan ol, yazıtörlük mesleğinde yazmak istediğin konular bilgi ve tecrübelerinden oluşacağı için en büyük yardımcın kim bilir mesleğin olacaktır.

Bu işi yapmak isteyenlerdensen ;

Mesela öğrenci olabilirsin

Bu işe günün belirli bir bölümünü ayırarak ve ciddi, programlı bir çalışma yaparak bir süre sonra tamamen ekonomik özgürlüğünü eline alabilirsin. Yazmak istediğin konuları seçmekte hür olduğun için ve potansiyeli yüksek olan sosyal şartlarda yaşadığın için yazma konusunda  ayrıca bir alternatif sahibisin.

Çünkü toplumun nabzının attığı yerdir okul ortamları ve aynı zamanda yazıtörlük konusunda trendleri takip edebilmek önemli bir avantajdır. Trendlerin takip edilmesinin en basit olduğu yerdir bulunduğun ortam.

Ev hanımı olabilirsin

Belki ek gelire ihtiyacın vardır. Veya ailenin yükünü azaltmak için alternatif yollar arıyorsundur. Sahip olduğun birikimlerini ve tecrübelerini hiç hafife alma, bu işi yapabilmek için evinde iyi bir aşçı olman veya el işleri yada ev işleri hakkında edindiğin tecrübeler sana birer alternatif kazanç olabilir.

Bu gün internet dünyasına baktığın zaman özellikle yemek tarifleri konusunda olsun, el işleri konusunda olsun birsürü web siteleri çıkıyor karşına. Sence insanlar sahip oldukları bu bilgileri neden internette paylaşıyorlar ?

Kesinlikle para kazanmak için bu işe bu kadar vakit harcıyorlar. Kurulan buna benzer web siteleride reklam gösterimi yaparak kazandıkları paraları sana söylesem, yazıtör starter kullanıcılarına ait kazanç kanıtlarının o kadarda abartılı olmadığını anlarsın.

Webmaster forumlarında bu tarz web site sahipleri ile yaptığım görüşmelerde kazanç oranlarının 10.000 lerce USD olduğuna bizzat gördüm.

Memur işçi veya emekli olabilirsin

Sende mesleki hayatından veya yaşamdan edindiğin tecrübeleri kaleme dökerek yazıtörlük yapmak istemez misin ?

Yazıtörlük mesleğinde, tecrübelerini değerlendirmesini bilen herkese yeterli derecede ekmek olduğundan hiç kimsenin kaygısı olmasın.

Çünkü ben bu durumun canlı örneklerindenim. Yazıtör starter hakkında bilgilendirme yaptığım bu blog dışında, değişik yollar ile ama genelde yazarak gelir elde ettiğim daha bir çok web sitesi sahibiyim.

Ve sana samimiyetle söylüyorum. Bu işe başlamadan önce ticaretten ve turizm sektöründen tutun, inşaat işçiliğine kadar yapmadığım meslek kalmadı. Ancak hiç bir iş, şimdiki yaptığım işler kadar beni memnun ve mutlu edemedi.




1 yorum :

  1. bende bir ev hanımı olarak bu işten para kazanmak istiyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. En kısa zamanda başlayacağım.
    Teşekkür etmek için tekrar gelirim umarım...

    YanıtlaSil