14 Temmuz 2013 Pazar

Yazıtör Starter Hakkinda Şikayet

Yazıtör Starter Eğitim Seti için internette herhangi  bir yerde şikayet ile karşılaşmadım ancak yazıtör starter için değilde, farklı eğitim setleri için ülkemizde bir ön yargının olduğu bir büyük gerçek.

Özellikle de internetten para kazanmayı öğreten eğitim setlerine.

Her işte olduğu gibi yazıtörlükde de para kazanabilmek için uygulamak zorunda olduğunuz bazı kurallar bulunmakta. Bu kurallara uygun hareket etmek para kazanmaya başlama dönemini olumlu etkileyecek faktörlerdir.

Yada yaptığınız işten alacağınız maksimum verimi yön veren faktörlerdir.

Yazıtör Starter Eğitim Seti hakkında herhangi bir şikayet ile karşılaşmışsanız nedenini bu sorularda arayabilirsiniz.



Yazıtör Starter Eğitim Seti ile Para Kazanmak İsteyenler Ne Zaman Para Kazanmaya Başlarlar ?

Her meslekte olduğu gibi yazıtörlük mesleğinde de geçerli olan bir kural vardır. Emek olmadan, yemek olmaz. Herhangi bir iş size yatarak para kazandırmayacağı gibi yazıtörlük mesleğinde de hiç bir şey yapmadan para kazanmak mümkün değildir. Yapacağınız genelde bilgisayarda yazı yazmak olsa da, emeğinizin paraya dönüşmesi için bir vakit beklemek gereklidir. Ancak sonunda para kazanacağınız garantidir.

Yazıtör Starter İle Ne Zaman Kazanmaya Başlarım ?

İş takvimini genel anlamda göz önünde bulundurursak ;

İlk ay web sitenizi veya blogunuzu açar ve yazılar yazmaya başlarsınız (yani çok çok makale yazar ve yayınlarsınız). Web siteniz ilk ay içerisinde arama motoru sıralamalarında yükselecektir. Yeterince ziyaretçi almaya başladığınızda reklam başvurusu yaparak, kabul edilmesini ile birlikte web sitenize reklam yerleşimleri uygularsınız. Kısaca düzenli bir çalışma ile iki üç ay içinde reklamlardan kazandığınız paralar banka hesabınıza yatacaktır.

Yazıtör starter için olası şikayetler, genel olarak az zamanda yada herhangi bir çalışma yapmayıp emek harcamadan para kazanmak isteyenlerin yapacağı gereksiz şikayetlerdir. Fakat Yazıtör Starter ile gereği ne ise o şekilde çalıştığınız zaman para kazanmanızın önünde hiç bir engel olmayacaktır.

YAZITÖR STARTER RESMİ SAYFASINA GİTMEK İÇİN 

1 yorum :

  1. Bu zamanda emek olmadan para kazanilacagi vaad eden 10 larca kitap varken bu kitap gercegi soyleyen sayili kitaplardan. Icerigi ise tam not aldi benden kullanan biri olarak cok memnunum.

    YanıtlaSil